La Pobleta celebra la seva Fira Ramadera 2025
Des de L’Era del Marxant, els nostres apartaments rurals esdevenen el punt de partida ideal per gaudir de la fira i, alhora, descobrir la Vall Fosca amb calma.
Des de L’Era del Marxant, els nostres apartaments rurals esdevenen el punt de partida ideal per gaudir de la fira i, alhora, descobrir la Vall Fosca amb calma.
Des de L’Era del Marxant, us animem a viure de prop la Festa Major i a gaudir d’uns dies inoblidables a la Pobleta. Els nostres apartaments rurals són l’espai ideal per allotjar-vos i viure l’ambient festiu amb comoditat
Si estàs buscant aventures a peu envoltat de natura, tradició i paisatges increïbles, et proposem algunes de les millors rutes de la Vall Fosca i el Baix Pallars, ideades per gaudir al màxim durant la teva estada amb nosaltres.
Estimats amics, clients i col·laboradors, Després de molts anys de compartir amb vosaltres aquesta aventura gastronòmica, ha arribat el moment de tancar una etapa plena de records inoblidables. Des de que vam obrir les portes del nostre restaurant, Josep i Dolors hem tingut el privilegi de comptar amb la vostra confiança i companyia. No obstant això, els apartaments continuen funcionant amb total normalitat per oferir la millor experiència durant la vostra estada.
Va ser una experiència única en què vam poder mostrar la nostra cuina i la nostra manera d’entendre la tradició, sempre vinculada a la Vall Fosca i al nostre entorn.
El pasat dissbte 29 de juny els amants de la cuina van tenir una cita a la Pobleta de Bellvei. El restaurant l'Era del Marxant i el cuiner Mariano Gonzalvo de lo Paller del Coc van presentar un menu on els protagonistes eren espais naturals del Pallars Jussà i Sobirà.
El pròxim dissabte 29, els amants de la cuina tenen una cita a La Pobleta de Bellvei. Des del Restaurant L`Era del Marxant us proposem un maridatge de paisatge i bon paladar per començar a gaudir de les nits d'estiu al Pirineu. Una proposta innovadora de sopar tertúlia per valorar la conjunció territori, naturalesa, producció local i qualitat, a partir del descobriment de relleus, formes, colors i textures que traslladaran l'essència de l'entorn a cada plat a degustar durant la vetllada. Informació i reserves 699461537 / 973661735 (Josep)
El 5 de maig de 2013 la revista Lectura del diari el segre, ha publicat un article sobre l'Era del Marxant, restaurant amb 20 anys d'experiència en la gastronomia de la zona. L'article "Un bon plat Pallarès" ens introdueix en els productes elaborats a casa com el "xolis" i la "girella".