At L’Era del Marxant, our rural apartments are the perfect starting point to enjoy the fair and, at the same time, explore the Vall Fosca at your own pace.
At L’Era del Marxant, we invite you to experience the Festival up close and enjoy unforgettable days in La Pobleta. Our rural apartments are the ideal place to stay and enjoy the festive atmosphere in comfort
If you are looking for adventure surrounded by nature and tradition, the Vall Fosca and Baix Pallars offer some of the best hiking routes to enjoy during your stay at our rural apartments in La Pobleta de Bellveí.
Dear friends, clients, and collaborators, After many years of sharing this gastronomic adventure with you, the time has come to close a chapter full of unforgettable memories. Since we opened the doors of our restaurant, Josep and Dolors have had the privilege of having your trust and company. However, the apartments continue to operate normally, offering the best experience during your stay.
It was a unique experience where we were able to showcase our cuisine and our way of understanding tradition, always linked to Vall Fosca and our surroundings.
El pasat dissbte 29 de juny els amants de la cuina van tenir una cita a la Pobleta de Bellvei. El restaurant l'Era del Marxant i el cuiner Mariano Gonzalvo de lo Paller del Coc van presentar un menu on els protagonistes eren espais naturals del Pallars Jussà i Sobirà.
El pròxim dissabte 29, els amants de la cuina tenen una cita a La Pobleta de Bellvei. Des del Restaurant L`Era del Marxant us proposem un maridatge de paisatge i bon paladar per començar a gaudir de les nits d'estiu al Pirineu. Una proposta innovadora de sopar tertúlia per valorar la conjunció territori, naturalesa, producció local i qualitat, a partir del descobriment de relleus, formes, colors i textures que traslladaran l'essència de l'entorn a cada plat a degustar durant la vetllada. Informació i reserves 699461537 / 973661735 (Josep)
El 5 de mayo de 2013 la revista Lectura del periodico el segre, ha publicado un artículo sobre l'Era del Marxant restaurante con 20 años de experiencia en la gastronomía de la zona. El artículo "Un bon plat Pallarès" nos introduce en los productos elaborados en casa como el "xolis" y la "girella".